ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Η Απεντόμωση αποτελεί αναπόσπαστη υπηρεσία για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικούς χώρους καθώς και οικίες μιας και τα έντομα είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών. 

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Με τον όρο απεντόμωση εννοούμε την καταπολέμηση όλων των ειδών εντόμων ιπτάμενων (κουνούπια, μύγες, δροσόφυλλο, σφήκα , σκώρος)  βαδιστικών και ερπόντων (κατσαρίδα, κοριός, ψύλλος, αράχνη, μυρμήγκι, τσιμπούρι ψείρες σκορπιός, τερμίτες, σαράκι ) καθώς και προβλημάτων που ελλοχεύουν από την παρουσία τους σε ένα χώρο.  

Η εταιρεία C&P ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ παρέχει ένα  ολοκληρωμένο πρόγραμμα Απεντόμωσης  που περιλαμβάνει την Πρόληψη, τον Έλεγχο και την Καταστολή των εντόμων. Ένα σωστά σχεδιασμένο πρόγραμμα απεντόμωσης βασίζεται στις ανάγκες και ιδιομορφίες του χώρου αλλά και το είδος του προβλήματος, και περιλαμβάνει τα εξής στάδια:  

Για την καταπολέμηση των εντόμων δίνεται προτεραιότητα στην εφαρμογή ατοξικών μεθόδων, με τη χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων να είναι περιορισμένη και επιλεκτική. 

Για την εφαρμογή της απεντόμωσης τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Τα φάρμακα είναι ακίνδυνα για το προσωπικό που εργάζεται σε αυτούς τους χώρους , είναι άοσμα  δεν αφήνουν λεκέδες και τοξικά υπολείμματα . Επίσης, η χρήση τους γίνεται με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζονται στην έγκριση κυκλοφορίας τους. 

Κυρά Βρύση Κορινθίας

info@cpapolimantiki.gr

Ζητήστε Ραντεβού

Η έδρα της εταιρείας είναι στην Κυράς Βρύση Κορινθίας και είναι στελεχωμένη από έμπειρους γεωπόνους και χημικούς με συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνικές και εξελίξεις πάνω στους τομείς της απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας.